Ako sa pripraviť na euro - Lichnerová, Tatiana
Z obsahu: Náklady na euro si každý zaplatí sám. Podnikatelia sa s prípravami neponáhľajú. Euromena už v slovenskej ekonomike naberá na obrátkach. Na čo by mali podnikatelia myslieť. Anketa o zavádzaní eura. Dodávatelia softvéru: Chýbajú informácie od štátu. Príchod roku 2009 oslávia mnohí bankári v práci. Najviac povinností s eurom budú mať banky.