Mliekari chcú podporiť domáci odbyt mlieka - Vrabec, Norbert
Nepriaznivé postavenie producentov a spracovateľov mlieka na slovenskom trhu. Malá spotreba mlieka a mliečnych výrobkov. Neziskový fond na podporu vyššej konzumácie mlieka. Podpora programu Školské mlieko.Výroba mliečnych výrobkov na Slovensku v r.2004.