Viac počítačov - viac vedomostí - Sojková, Mira
Pozitíva využívania informačných technológií vo výučbe. Počítačová gramotnosť ako jedna z podmienok uplatnenia sa na trhu práce. Nedostatky vzdelávacieho systému v oblasti IT. Projekt informatizácie škôl Infovek. Nedostatok kvalifikovaných informatikov v školách. Vplyv používania počítača na výkon žiaka.