Spotrebitelia môžu zverejniť svoje výhrady ku kvalite potravín - Haluza, Ivan
Ministerstvo pôdohospodárstva SR zaviedlo od apríla 2005 na svojej internetovej stránke nové diskusné fórum - Fórum potravinovej bezpečnosti. Nespokojní spotrebitelia môžu mailovať svoje podnety ku konkrétnym predajniam. Po overení pravdivosti sťažnosti, ministerstvo sťažnosť spolu s prijatými sankciami zverejní. Ministerstvo nechce poškodiť dobré meno zodpovedných obchodníkov, preto potravinoví inšpektori sťažnosti preverujú. Riziká zverejňovania na internete. Časom sa verejné fórum môže stať dôležitým nástrojom zvyšovania kvality potravín.