Udržiavanie zdravia prináša obrovské zisky - Reich, Róbert
Spoločnosť Pfizer - v súčasnosti najrýchlejšie rastúca farmaceutická spoločnosť na svete. Globálna firma zameraná na výskum a vývoj nových liekov. Skromné začiatky spoločnosti. Výroba penicilínu. Druhý vrchol - Viagra. Hrozba konkurencie. Súdny spor pre účinky lieku proti bolesti Bextra.