Kreditky vyrazili do boja o klientov s nižším príjmom - Kláseková, Martina
Kartu Žolík predstavila spoločnosť Slovenské kreditné karty patriaca do skupiny Triangel-Quatro, ktorú v týchto dňoch definitívne získava VÚB. Novinky a výhody novej karty. Výhodnejšie podmienky ponúkané klientom novej karty. Boj o klientov s nižšími príjmami. Môže karta Žolík naštartovať cenovú vojnu a stlačiť dlho stagnujúce úroky na úverových kartách? Ktoré banky majú šance získať čo najviac klientov s nízkymi príjmami.