Pán IKEA - Reich, Róbert
História svetoznámej švédskej firmy s nábytkom IKEA. Majiteľ firmy Ingvar Kamprad a jeho podnikateľská filozofia. Ploché balenie a montáž ponechaná na zákazníka. Celosvetový reťazec pôsobiaci v 29 krajinách.