Každý podnikateľ (SZČO, organizácia) zamestnávajúci aspoň 6 osôb ... - Miklošová, Anna
Každý podnikateľ zamestnávajúci aspoň 6 osôb je do 30. 6. 2005 povinný vyškoliť a nahlásiť Úradu na ochranu osobných údajov zodpovednú osobu - podľa zákona č. 90/2005 Z.z., ktorý zmenil a doplnil zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov. Povinnosti prevádzkovateľa pri poverení zodpovednej osoby a pri spracúvaní osobných údajov a povinnosti zodpovednej osoby.