Čína obmedzí export textilu - Dinis, Igor
Nárast vývozu niektorých druhov odevov a textilného tovaru z Číny do štátov Európskej únie a do USA. Ústretový postoj Číny na kontrolu rýchleho rastu exportu. Dôsledky rastúceho dovozu čínskeho textilu. Čína ako príležitosť a súčasne ako hrozba. Opatrenia na obmedzenie ročného nárastu dovozu.