Poistenie investícií v Európskej únii - Pinda, Ľudovít, 1958-
Poistenie a finančný trh. Podstata poistenia - eliminácia rizika. Riziko poistiteľné a riziko nepoistiteľné. Poistenie v Európe a Zelená kniha. Eximbanka na poistnom trhu.