Francúzsko začalo druhú etapu výroby biopalív
Francúzsky tender na výrobu biopalív v rokoch 2008 až 2010. Súťaž na výstavbu závodov na výrobu bionafty a výrobu etanolu má podporiť ciele Európskej únie. Nové pracovné príležitosti a spotreba časti poľnohospodárskej produkcie. Suroviny na výrobu etanolu a bionafty. Pozícia Francúzska v produkcii biopalív v Európskej únii. Výroba bioliehu ako prísady do palív v Českej republike.