Špecifický sortiment prináša úspech - Vrabec, Norbert
Vznik spoločnosti Nova - S privatizáciou a reštrukturalizáciou strojárskeho podniku v Brezovej pod Bradlom. Vývoj, výroba a opravy strojových zariadení. Hľadanie nových klientov. Investície do vývoja. Dôraz na súvisiace služby. Orientácia na nové trhy. Vybrané ukazovatele spoločnosti Nova - S.