[Teória a prax hospodárskej politiky] - Sokira, Jozef
Recenzia učebnice Vincúr, P. a kol: Teória a prax hospodárskej politiky, ktorá vyšla vo vydavateľstve Sprint 2005. Učebnica má slúžiť ako základná študijná pomôcka k štúdiu problematiky základov formovania, realizácie, hodnotenia výsledkov i vývoja hospodárskej politiky v trhovom systéme. Charakteristika jednotlivých častí a kapitol učebnice: Základy hospodárskej politiky. Segmenty hospodárskej politiky.