Elektronické nákupné aukcie - Dzurová, Mária
Ekonomický prínos elektronických nákupných aukcií. Formy elektronických riešení podnikových procesov. Elektronický nákup. Elektronické aukcie. Proces aukcie. Prevádzkovateľ elektronických aukcií.