Recenzia publikácie: Definice neziskového sektoru - Beličková, Kornélia, 1966-
V januári 2005 vydalo Centrum pre výskum neziskového sektoru v Brne zborník príspevkov z moderovanej internetovej diskusie na tému "Definice neziskového sektoru". Príspevky akademikov, odborníkov i praktikov z problematiky týkajúcej pomenovaní, pojmov a výrazov na označenie priestoru medzi štátom, trhom a občanom ako napr. neziskový, občiansky, tretí, nevládny sektor.