FAIS - firemný analytický informačný systém - Chajdiak, Jozef
Informácie o softvérovom systéme FAIS, ktorý na základe mesačných hodnôt vybraných ukazovateľov za firmu a ďalších podkladov umožňuje priebežne analyzovať ekonomický stav a vývoj vo firme. Je určený riadiacim pracovníkom, vlastníkom firmy.