[Hospodárska politika Európskej únie] - Tokárová, Mária
Recenzia publikácie Bracjun, A.: Hospodárska politika Európskej únie, ktorá vyšla vo vydavateľstve Ekonóm v marci 2005 v rozsahu 198 s. Publikácia je rozdelená do 14 kapitol, je pozoruhodná komplexným prístupom k problematike hospodárskej politiky Európskej únie, uvedením právneho rámca každej z politík vymedzeným v platných zakladajúcich zmluvách, vecným výkladom a argumentáciou, obsahujúcimi nielen charakteristiku súčasného stavu, ale aj smerovanie konkrétnej politiky v strednodobom a dlhodobom horizonte, predovšetkým však v budúcom programovacom období 2007-2013.