[Financie a mena] - Vincúrová, Zuzana
Recenzia učebnice Beňová, E. a kol.: Financie a mena. V učebnici sa rozoberajú otázky otázky a poznatky z oblasti financií a meny súvisiace s ekonomickou transformáciou, vstupom SR do Európskej únie a otázky zovšeobecnenia nových tendencií v ekonomickej praxi. Učebnica sa skladá zo štyroch oddielov a má jedenásť kapitol.