[Manažment rizika] - Kráčmar, Ján
Recenzia na publikáciu Manažment rizika. Autori sa pokúsili o komplexný pohľad na problematiku manažmentu rizika. Vychádzajú z názoru, že využitie moderných metód manažmentu rizika môže byť významným faktorom úspešného fungovania podniku a preto sa usilujú problematiku manažmentu rizika účelne spájať s podnikateľským rozhodovaním.