Pod hladinou: Nájdite dysfunkciu a odstráňte ju! - Burger, Dušan
Tipy ako dostať podnik do vysokovýkonných koľají. Zdravé a nezdravé podniky, ich klasifikácia. Problém s dysfunkciami. Definovanie ideálneho stavu podniku. Workshop emocionálnej inteligencie pre manažérov.