Viacdimenzionálne organizačné štruktúry podnikateľských subjektov - Lipták, František
Koncepcia tvorby, zdokonaľovania a využívania spôsobilosti organizačných štruktúr. Multikulturálnosť podniku. Subsystémy organizačnej štruktúry podniku.