Všeobecné poznámky k ekonomickému vývoju SR a prognóza vývoja HDP a zahraničného obchodu do roku 2008 - Chajdiak, Jozef
Vstup Slovenska do EÚ a hospodársky vývoj. Prognóza ročného objemu HDP. Prognóza vývoja zahraničného obchodu, dovozu, vývozu.