Vývoj volebných preferencií - Chajdiak, Jozef
V príspevku sú na obrázkoch znázornené volebné a predvolebné preferencie jednotlivých strán a hnutí na základe výsledkov zistených ÚVVM ŠÚ SR od roku 1999. Slovenská politická scéna a dynamika jej vývoja.