Analýza potravinárskych podnikov SR podľa veľkosti - Príhodová, Iveta
Celkove sa jednalo o 321 podnikov vyrábajúcich potraviny a nápoje. Sledované ukazovatele vyjadrujúce veľkosť skupiny - počet zamestnancov, výnosy, celkový kapitál, pridaná hodnota. Postupnosť vytvárania zhlukov pri zhlukovaní potravinárskych podnikov podľa veľkosti. Dendrogram potravinárskych podnikov zhlukovaných podľa veľkosti.