Possible impacts of the Czech agricultural policy after the EU accession on the land market and land usage - Doucha, Tomáš
Poľnohospodárska politika ČR po vstupe do EÚ je množinou opatrení EÚ a národných opatrení vo vzťahu k agrárnemu sektoru ČR. Článok vymedzuje možné scenáre vývoja poľnohospodárskej politiky ČR v období 2004-2014 a predstavuje očakávaný dopad týchto scenárov do podnikateľskej štruktúry poľnohospodárstva ČR a do štruktúry využitia poľnohospodárskeho pôdneho fondu ČR.