Sale of agricultural land in the Czech Republic after accession to the EU - Němec, Jiří
Súčasný stav a rozvoj predaja poľnohospodárskej pôdy vo vlastníctve štátu. Podmienky poskytovania podpôr z programu "Pôda" pre nákup pozemkov od súkromných vlastníkov. Podrobné uvedenie podmienok za akých sa poskytujú podpory z prostriedkov Podporného a garančného roľníckeho a lesníckeho fondu. Rámcová metodika oceňovania poľnohospodárskej pôdy pre účely úverového konania pri poskytovaní hypotekárnych úverov pre Českú sporiteľnu a.s.