Úbytok cestou transformácií a pôžičiek
Proces oddlžovania v rezorte zdravotníctva - výber z informácií, ktoré predložil minister zdravotníctva na schôdzi vlády v apríli 2005. Informácie o vývoji dlhu v rezorte zdravotníctva za roky 2003-2004. Pokles dlhu v r. 2004. Dlhy zdravotníckych zariadení - riešenie situácie. Zníženie dlhu cez pôžičku zdravotným poisťovniam.