Lovec alebo korisť - Voda, Richard
Silnejúce konkurenčné tlaky a pravidlá EÚ ovplyvňujú ekonomickú činnosť firiem, a nastavujú zrkadlo schopnostiam firiem adaptovať sa a prežiť v nových podmienkach. Vyvstáva otázka pre podnikateľské subjekty, ktoré uvažujú v dlhodobejšom horizonte ako sa stať v potravinovom reťazci podnikania lovcom a nie korisťou. Stratégia rastu, základ úspechu lovca. Podstata financovania prostredníctvom rizikového kapitálu. Investičné kritériá. Investičný proces. Výhody financovania prostredníctvom rizikového kapitálu.