Selling and buying of farmland in Bulgaria during the pre-accession period to the European Union - Janakieva, I.
Kto sú vlastníci poľnohospodárskej pôdy v Bulharsku a aký je ich vzťah k pôde. Roztrieštenosť poľnohospodárskych pozemkov a nepraktické rozdelenie vlastníctva. Očakávanie aktivácie trhu s pôdou, ktorý povedie k reštrukturalizácii a zlúčeniu vlastníctva pôdy nebolo oprávnené.