Bližšie k trhu - blízko k zisku - Petráš, Ján
Rozširovanie produkcie Matadoru a.s. v zahraničí. Založenie spoločného podniku v Etiópii pod menom M-ATC. Využitie vlastného know-how v oblasti výroby autoplášťov. Cieľ Matadoru - získať líderstvo v krajinách južnej a východnej Afriky.