Na Slovensku sa viac míňa aj investuje - Kláseková, Martina
Rast slovenskej ekonomiky v prvom štvrťroku r. 2005. Nárast zamestnanosti. Domáci a zahraničný dopyt. Medziročný nárast spotreby domácností. Zvýšenie úspor obyvateľov. Rast miezd nezodpovedá rastu produktivity práce v krajine. Investície a čistý export.