Výrazná zmena k lepšiemu - Halák, Kamil
Štrukturálne, organizačné a personálne zmeny v poisťovni TATRA, a.s. Rast efektivity v každom ukazovateli. Rozvoj obchodnej činnosti a marketingové aktivity poisťovne. Nový produkt - asistenčné služby pre klienta, ktorý sa ocitol v núdzi. Výhody pre motoristov. Poistenie domácností a asistenčné služby.