Leasing podľa IAS/IFRS - Krupová, Lenka
Najnovšie zmeny v IAS 17. Aplikácia IAS 17. Typy lízingu. Finančný lízing, predajný (sales type) a priamy typ (direct type) lízingu u prenajímateľa, operatívny lízing, predaj a spätný lízing. Súvisiace predpisy. Zverejnenie. Príklady.