Príklad z konsolidácie účtovnej závierky (IAS 27) - Užík, Ján, 1969-
Príklad je zameraný na úplnú konsolidáciu podielu v dcérskom podniku v intenciách IAS 27, ktorý bol obsahom článku Postupy a metódy konsolidácie účtovnej závierky podľa IAS/IFRS od prof. Hvoždarovej uverejnenom v ÚAD č. 5/2005.