Poľsko láka prestížne značky - Čičvara, Radovan
Výstavba obchodno-zábavných centier v Poľsku. Brzdou je staršia zástavba. Nezaostanú ani periférie. Rastie záujem o prvotriedne nájmy v obchodných centrách Varšavy. Výška prenájmov za predajné miesta.