Daňová povinnosť a miesto zdaniteľného obchodu podľa zákona o DPH - príklady - Bolgáč, Ján, 1959-
V príspevku autor uvádza príklady súvisiace s problematikou vzniku daňovej povinnosti podľa § 20 a 21 novelizovaného zákona o dani z pridanej hodnoty. Daňová povinnosť a miesto zdaniteľného obchodu.