Zvyšují ochranu spotřebitelů - Čábelová, Lenka
Platnosť Smernice o všeobecnej bezpečnosti výrobkov prijatej Európskou komisiou v r. 2004. Sprísnený systém evidovania a hlásenia stiahnutia vadného výrobku z trhu a ochrana spotrebiteľa. Prehľad krajín s najväčším počtom prípadov stiahnutia vadného tovaru. Poistenie pre prípad stiahnutia vadného alebo nebezpečného tovaru z trhu.