Rostou hrozby vůči důvěrným informacím - Míšek, Daniel
Nárast útokov schopných ohroziť bezpečnosť dôverných informácií. Krádež hesiel, čísel kreditných kariet a iných dôverných informácií - metóda phishing. Útoky proti webovým aplikáciám, nárast počtu falošných e-mailov. Nové varianty vírusov.