Novinky v prezentacích aneb Jak lépe prodávat - Velebný, Jiří
Základné prezentačné chyby. Ako zaujať poslucháča. Využitie audiovizuálnej technológie. Aktívne zapojenie prítomných. Správni ľudia na správnom mieste. Improvizácie a nápady.