Jak na efektivní geomarketing? - Senohrábek, Jan
Geografické informačné systémy (GIS) využívané v geomarketingu. Spracovanie dát ako základný stavebný kameň geomarketingu. Neadresný direct marketing - zacielený na regióny a na zákazníka. Kombinácia neadresného a adresného direct marketingu. Adresný direct marketing. Geomarketing v Českej republike.