[ Cenové vojny ] - Čikovský, Konštantín
Z obsahu: Za cenovými vojnami nestojí iba neschopnosť manažérov. Odkaz brand manažérom: Je čas vrátiť sa k produktu. Privátne značky sú lacnejšie, no nielen preto ich majú spotrebitelia čoraz radšej. Kto zníži cenu o pár percent, zo zisku si ukrojí v desiatkach. Silný podiel na trhu ponúka dve taktiky - vyššiu cenu alebo exkluzívne zľavy za exkluzivitu. Vojnám o ceny sa bankári vždy nevyhnú. Nie je dôležité len to, koľko tovar stojí.