Výsledky a perspektívy spracovávania periodík v informačnom prostredí SEK - Pleceniková, Iveta
Kooperácia SEK so Súborným katalógom periodík SR a realizácia retrokatalogizácie fondu periodík SEK ako výsledok projektu "Kooperáciu knižníc používajúcich IS Rapid Library so Súborným katalógom knižníc SR". Využitie protokolu Z39.50 v systéme ARL na preberanie bibliografických záznamov z iných knižníc. Komplexné spracovanie periodík v SEK. Využitie väzbových polí formátu UNIMARC na prepojenie súborných záznamov, záznamov ročníkov, záznamov čísel a záznamov článkov. Súborný záznam periodika ako základný zdroj informácií potrebných pre vedeckých a pedagogických pracovníkov EU v súvislosti s publikačnou činnosťou.