Virtuálna firma ako prostriedok názorného vyučovaniať - Malindžák, Dušan
Ciele projektu laboratória logistiky virtuálnej firmy. Logistický model virtuálnej firmy. Využitie logistického modelu virtuálnej firmy vo vyučovaní. Informačný systém virtuálnej firmy.