Báza dát Business Source Premier vyhodnotenie využívania na EU od mája do októbra 1999 - Pleceniková, Iveta
Charakteristika projektu SK-Libris. Obsah a spracované zdroje v báze dát Business Source Premier. Propagácia a využitie bázy dát. Štatistické údaje za obdobie máj 1999 - október 1999. Bázy dát Vydavateľstva EBSCO sprístupnené v rámci projektu Electronic Information for Libraries Direct (EIFL Direct).