Rešeršná služba v Slovenskej ekonomickej knižnici - Mártonová, Renáta
Rešeršné služby poskytované Bibliograficko-informačným oddelením SEK používateľom z EU aj mimo nej. Rešerš ako sekundárny alebo terciárny informačný zdroj obsahujúci súpis záznamov dokumentov podľa vopred stanovených kritérií. Prehľad informačných zdrojov využívaných pri vypracovávaní rešerší.