EBSLG - European business schools librarian's group - Gunárová, Ladislava
Slovenská ekonomická knižnica (SEK) od r. 1994 v kooperačnom projekte spolupracovala na budovaní spoločnej európskej bázy dát pre oblasť obchodu. V roku 1999 bola SEK EU v Bratislave na výročnom zasadnutí EBSLG v Göteborgu prijatá za riadneho člena združenia. Hlavné ciele EBSLG. Organizačná štruktúra združenia. Tri regionálne sekcie - anglofónna, kontinentálna a nordická sekcia. Perspektívy vývoja EBSLG.