Přímé zahraniční investice: faktor mimořádného významu pro českou ekonomiku - Zamrazilová, Eva
Podiel nových členských krajín Európskej únie na celosvetovom stave priamych zahraničných investícií. Priame zahraničné investície ako hlavný faktor obchodnej integrácie s EÚ. Vplyv priamych zahraničných investícií na vnútornú rovnováhu Českej republiky. Priame zahraničné investície a trh práce.