Cenzové domácnosti jednotlivců v České republice v poslední třetině 20. století - Bartoňová, Dagmar
Charakteristické črty cenzových domácností jednotlivcov. Rýchly rast počtu i zastúpení domácností jednotlivcov v ČR od 70. rokov je výsledkom spoločného pôsobenia zmien demografického správania a lepšiacej sa sociálnej a ekonomickej situácie domácností. Počty a prírastky domácností jednotlivcov. Bývanie domácností jednotlivcov.