Optimalizácia nákladov procesov - Veščičík, Milan
Aktuálna úloha väčšiny firiem - znižovanie nákladov optimalizáciou nákladov procesov. Vytvorenie procesno-ekonomického modelu firmy, vytipovanie procesov pre optimalizáciu, optimalizácia vybraných procesov. Metódy optimalizácie v podnikovej praxi. Ich využívanie je nevyhnutnosťou, ak má byť firma dlhodobo konkurencieschopná.