Finančný prenájom a jeho zmeny od 1. januára 2005 - Lacová, Ľudmila
Finančný prenájom (lízing) u nájomcu od 1.1. 2004 sa účtuje podľa opatrenia MF SR č. 23 054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení neskorších predpisov. Ilustračné príklady.